XII. Napfényes Fesztivál – A testi, lelki és szellemi egészség ünnepe

2015. június 7., vasárnap, Budapest, Petőfi Csarnok

Ünnepeljünk együtt június első vasárnapján! Ünnepeljünk, mint már annyiszor, ám idén utoljára a Városligetben, a Petőfi Csarnok mára bontásra ítélt, de erre a napra újjávarázsolt falai között.

A Napfényes Fesztivál, mely több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, a reforméletmód, az örömteli együttlét és a tartalmas kikapcsolódás egyik legnagyobb nyári rendezvényévé nőtte ki magát. Mi sem igazolja ezt jobban, mint hogy évről évre több ezren látogatnak ki a ligetbe, hogy részesüljenek az egészséges életmód ünnepségének örömeiből.

Idén június 7-én tizenkettedszer költözik egy napra pezsgő élet, látványos vásári forgatag és programok színes kavalkádja a PeCsába.  Egy belépőjegy áráért bent az épületben és kint a kertben reggeltől estig egymást érik a jobbnál jobb műsorszámok, előadások, játékok és látványosságok.

Amíg a gyerekek nekik szóló műsorokat néznek, kézműveskednek, zsonglőrködnek, vagy épp a meseösvényen kalandoznak, a felnőttek lelki-szellemi táplálékáról Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus, Bóna László író, homeopátiás tanácsadó, Boldizsár Ildikó meseterapeuta, Tarr Bence László filozófus és Váradi Tibor vallásbölcsész, természetgyógyász gondoskodik. Emellett a Napfényes Gyógyközpont terapeutái és trénerei kiscsoportos foglalkozásokat és egyéni tanácsadást is tartanak több mint húsz különféle témában. Az egészséges életmódtól a művészetterápián át az önismeretig ingyenesen kipróbálható lesz többek között a kineziológia és a családállítás, kérdezhetünk asztrológustól, ízelítőt kaphatunk a biológiai fogászat titkaiból, a természetes szülés iránt érdeklődőket dúlák segítik, megfáradt tagjainkat pedig különféle masszázstechnikákkal és a gerincápolás különféle módszereivel frissíthetjük fel.

A nagyszínpadon sztárvendég lesz Malek Andrea, Gryllus Vilmos és Sasvári Sándor előadóművészek, Kövi Szabolcs fuvolaművész, valamint a HuNKuN Táncegyüttes. A program a méltán népszerű Misztrál együttes muzsikájával zárul.

A szabadtéri színpadon Kárász Eszter és az ESZTER-LÁNC Mesezenekar, Bussy Gábor, Méhes Csaba és a Tintaló Cirkusz szórakoztatja a legkisebbeket.

És mivel örömünnep nincs eszem-iszom nélkül, erről is gondoskodunk: egész nap reformkonyha és -cukrászat finomságai várják az egészséges és ízletes ételek kedvelőit a Napfényes Étterem és Cukrászda jóvoltából.

A fesztivál idén a szív és a szeretet jegyében telik. A témában országos rajzpályázatot hirdetünk, a legjobb alkotásokból pedig a helyszínen kiállítást tartunk.

Látogasson el Ön is honlapunkra, és nyerje meg belépőjét! Itt megtalálja a Napfényes Fesztivál részletes műsorát, a fellépőket bemutató cikkeket és a rajzpályázat felhívását is: www.napfenyesfesztival.hu

A minden programra jogosító teljes árú belépőjegy ára 2500 forint,
a gyermekeket és a nyugdíjasokat kedvezményes belépővel várjuk.

A rendezvény ideje alatt gyermekvigyázó is működik.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XII. Napfényes Fesztiválon!