Játszótér kicsiknek és nagyoknak

A Mecsextrém kalandpark Pécs közvetlen közelében, de mégis hamisítatlan erdei környezetben található. Városlakóknak már a parkban való séta is nagy élmény, a hűs fák árnyékában a friss, harapnivaló levegőn.

A park legnagyobb erőssége a gyönyörű környezet mellett az, hogy minden korosztálynak kínál kikapcsolódási lehetőséget, hogy együtt játszhat, szórakozhat, ügyesedhet az egész család.

A legkisebbeket a beltéri játszóház és az udvaron egy hatalmas kalandvár várja.  Találunk még többféle méretben gokartokat, gurulós-húzós játékokat, kinek-kinek izlése szerint. Az Odu-tanoda, a kötélpiramis, az ugrálóasztalok, a hinták, a homokozó, és sok egyéb játékok is mind-mind az aprónép szórakozását szolgálja.

A kicsit nagyobbacskák már belekóstolhatnak a komolyabb kalandokba is. 3 éves kortól várja őket az erdei bobpálya és a gyermek kötélpálya. Itt  beülővel, karabinerekkel, biztonsági sisakkal felszerelkezve a gyerkőcök teljes biztonságban tehetik próbára bátorságukat, ügyességüket, kitartásukat.

Az ötévesformák felpattanhatnak a Ródeóbika hátára, és kipróbálhatják milyen érzés,  a gravitációt leküzdve gumikötéllel óriásiakat ugorni. Ha nagyobbak már, mint 130cm, akkor nyitva áll előttük a junior kötélpálya is.

A 15 kg felettiek már ügyesedhetnek a mászófalon, akik pedig nagyobbak, mint 150cm, már szinte mindent kipróbálhatnak. A már felnőtt (de még) gyerekekre vár az alpesi kötélpálya és az óriás tiroli lecsúszópálya, a légpuskás lövészet és a Quad is.

A belépőjegyek sokféle konstrukcióban kaphatók, attól függően, hogy milyen játékokat szeretnénk használni. Bővebb információ a park hivatalos oldalán: www.mecsextrem.hu

Egy biztos, számunkra akkora élmény volt a park, hogy ide még visszatérünk!

mecsextrém park, pécs, extrém park, mecsek

Megközelítés

A Mecsextrém Park Pécstől 2 km-re a 66-os számú főút mellett, Árpádtetőn található. Gépkocsival és busszal érkező vendégeink számára is alkalmas parkolóval várjuk a kikapcsolódni vágyókat.

Megközelítés busszal

A Pécs távolsági buszpályaudvarról a Mánfa-Komló-ra induló járatok, vagy a 31-es pécsi helyi járat (vasútállomástól Árpádtetőig közlekedik).

Mecsekerdő Zrt.

7628 Pécs-Árpádtető, MecseXtrém Park

Tel.:     +36 (72) 515-927 (munkanapokon 8-16 óráig, pénteken 13 óráig), +36 (72) 244-440 (nyitva tartási időben)

Fax:     +36 (72) 515-927

Email: mecsextrem@mecsekerdo.hu, info@mecsextrem.hu